Отзиви в Google+ 

Уважаеми посетители на сайта,
 
 

Интернет дава както безкрайни възможности за информация, така и за нелоялна конкуренция. Например чрез неверни отзиви се повишава рейтинга на едни, и се срива на други, съобразно приказката за казана на българите в ада – нямало нужда от пазач да не излязат, защото сами се дърпали обратно.

Въпреки всичко считам, че при внимателно разглеждане на отзивите и дадените от специалистите отговори, няма как да не разберете кое е истина и кое не е.

Обърнете внимание на броя им. При рейтинг 5 от един отзив може да няма нищо вярно, но при рейтинг 4 от 100 отзива задължително ще придобиете представа за специалистите, които търсите да посетите, което считам, че е общата цел.

Следва да имате предвид и това, че Гугъл индексира сайтовете по извършените периодични промени и отзивите. Основната ни работа обаче не е да пишем в сайта, а на пациентите ни работата не е да се хвалят с изкуствените си зъби. Затова рейтингът, даден от Гугъл, въобще не е всичко. Потърсете друго мнение – приятел, колега, съсед.

Бъдете внимателни и няма да се подведете !
 
Изключително много сме благодарни на хората, които са си направили труда да споделят хубавите си мигове с нас, като са написали отзиви ! Това е най-ценната награда за труда ни !
Благодарни сме и на тези, на които по някаква причина не сме успели да помогнем – надявам се да съм им обяснила подробно и ясно защо. Всички ние трудно достигаме светкавичното развитие на професиите си в двадесет и първи век и да твърди някой, че всичко знае, всичко може, и е безпогрешен, е несериозно. Но когато границите са представени честно, няма причина за проблем.
 
Ако пък по някакво стечение на обстоятелствата сме сгрешили – простете ни ! Само който не работи, той не греши.
С уважение от основния екип на ДЦ “Свети Георги”:
  • зъболекар специалист обща дентална медицина д-р Стойчева
  • зъботехник с квалификационни курсове, Вяра Атанасова

 
H Hristov

 

1 отзив

★★★★★
Здравейте, искам да споделя мнението си за работата на д-р Стойчева.
Имах липсващ зъб, и друг който беше счупен и почти загубен, в съседство друг клатещ се, два кариеса, имаше забиране на венеца на единия зъб, на който трябва да се извърши лечение и вадене на нерви. Бях очарован от подхода на д-р Стойчева и желанието и да си свърши работата по такъв начин, който е най-добър в дългосрочен план за моите зъби, а не беше от значение сумата, която ще се плати в момента. Водещо беше – кое е най-добре за зъбите ми за след 5,10-15 г.
Започнахме лечение и работа по зъбите ми, като се стараехме максимално да запазим зъбите живи, и да избегнем ненужно пилене на зъби. Направихме три зъба с прескерамика + останалите кариеси. Ще спомена, че бях приятно изненадан и от качеството на изработените зъби от прескерамика от зъботехничката и. Другото лечение и ваденето на нервите също мина добре и дори без използване на упойка, което беше изненадващо за мен, защото не съм привърженик на болката при зъболекар и прага ми на търпимост е доста нисък. Д-р Стойчева има лека ръка и това не е от без значение.
Като човек, чието време е доста ценно, се радвам, че попаднах за Д-р Стойчева и с това си реших въпроса и мога спокойно да прехвърля отговорността за здравето на моята усмивка и тези на семейството ми на Д-р Стойчева, и съм убеден че и в бъдеще тя ще запази отдадеността към работата си и професионализма, с който си върши работата. Успех на екипа!
Nikolay Kraichev

 

1 отзив

★★★★★
И аз съм местен гид, но от белите, не хейтя места, които не съм посещавал. Аз и мойте близки посещаваме д-р. Стойчева в ДЦ Св. Георги от години за профилактика и лечение на зъбите ни. Много съм доволен от отношението и гъвкавостта. Винаги ме запознава с всички възможности за лечение, качество на материалите, цена и дълготрайност. А вече аз си правя избора. И не на последно място, може да премирам , НО тя винаги ще ме разсмее и успокои със страхотното си чувство за хумор!
Препоръчвам с две ръце.
Веселина Калчева

 

1 отзив

★★★★★
Безкрайни благодарности на моя зъболекър д.р Стойчева- Дентален център “Свети Георги”. Лекува зъбите ми от 1996 година. Мога да напиша книга с казуси и правилни лекарски решения. Водещото мото на д-р Стойчева е “да се запази всеки зъб, чрез лечение”. Боляха ме зъбите под стари мостове но по двадесет години. Д-р Стойчева свали мостовете, излекува зъбите /единият с гранулом/, прецени , че мостовете ще вършат още работа и по моя молба отново ги циментира. Проверява ги от време на време и така вече 5-6 години без никакъв проблем. Короните които ми направи преди повече от 20 години, също са хубави и здрави. Болни или извадени зъби след нейната намеса нямам. Не съм изпитвала никакъв страх или болка, защото изцяло се доверявам на нейният професионализъм.
Благодаря Ви, д-р Стойчева за търпението и подробните обяснения.
Благодаря Ви, и за уникалната ми придобивка – шест фасети с които усмивката ми стана неотразима.
Веселина Калчева

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря ви д-р Стойчева.Синът ни се прибори със страха от Зъболекари.Невероятен професионалист и човек с главно Ч Поклон от цялото ни семейство Целувки от малкия Янислав
И. Райков

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря за това, че все още се срещат професионалисти и добри хора като д-р Стойчева!
Открихме кабинета след няколкомесечно разпитване на близки и познати във Варна, къде бихме могли да заведем 5 годишната си дъщеря на зъболекар. Детето е още с млечни зъби и досега не се бе налагало да посещава специалист. Много беше важно за нас първото сядане на зъболекарски стол да не е травмиращо и да изгради трайна фобия от лечение при зъболекар. За щастие докато търсех информация в интернет открих контакти и записах час в дентален център “Свети Георги”. За наша много приятна изненада попаднахме на точното място.
Няколкократното посещение за лечение на болното зъбче приключи повече от нормално. И понеже познавам добре дъщеря си знам, че усмивката и импулсивната прегръдка, с която дари д-р Стойчева след приключване на манипулациите беше изключително искрена и разкрива настроението, с което напуснахме кабинета. Мисля, че решихме още един въпрос в нашето семейство а именно откриване на добър и търпелив детски стоматолог, с подход и поведение към детето достойни за похвала.
Благодарим ви д-р Стойчева
Вени Стойнова

 

1 отзив

★★★★★
Много съм благодарна на д-р Стойчева – успя да излекува последен зъб,който друг зъболекар искаше срещу маса пари да извади,защото имал киста.Сега не само имам зъб,а имам и мост върху него.Фасетите ми са фасети ,пломбите – пломби.
Rumyana Dyakova

 

1 отзив

★★★★★
Пациентка съм на д-р Стойчева повече от 25 години.Благодарение на нейния висок професионализъм, търпение и изключителни грижи, в момента се радвам на изцяло собствени зъби, които в миналото бяха доста проблематични.Винаги е залагала на лечението, а не на търсене на леките пътища.Не си спомням да съм имала паднала пломба или счупена коронка.Всичко,направено от нея , е било перфектно.Затова и сега,макар че от 15 год. живея в чужбина,тя остава моя стоматолог N 1-защото ѝ се доверявам и съм сигурна,че и в бъдеще ще направи най-доброто за пациента си.Благодарности! Пожелавам ѝ много,много здраве.
ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!

Отговор:
Благодаря, че съм оценена при конкуренцията на западното здравеопазване !
Станимира Станева

 

1 отзив

★★★★★
От опит ви съветвам да изисквате винаги второ мнение. Аз не допуснах да ми бъдат извадени разклатени предни зъби. Д- р Стойчева ми ги шинира и повдина захапката. Сега зъбите ми не се клатят, дъвча добре и се смея. Сърдечно и огромно благодаря!.

Отговор:
Всеки един от шокиращите и изключително трудни за възстановяване на съзъбието случаи е своего рода уникат, фантастичния резултат може да го види само пострадалия, и разбира се – заедно да се порадваме ! Благодаря !
Doychin Darakchiev

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволна от д-р Стойчева. Извади ми нерв и лекува още няколко зъба преди 2 години, отново ще я посетя!
Светла Георгиева

 

1 отзив

★★★★★
След поставена упойка д-р Стойчева ме попита:
– Добре ли сте?
Отговорих:
– Когато съм при Вас, винаги съм добре.
Martina Haralanova

 

1 отзив

★★★★★
Искам да изкажа благодарността си към д-р Стойчева за професионалното си отношение към пациентите , за изключителната коректност и честност относно лечението ,което трябва да се проведе !Изключително внимателна и отзивчива! Благодаря Ви!
С уважение:
Мартина Хараланова
Krasimir Evgeniiev

 

1 отзив

★★★★★
Д-р Стойчева ми излекува и изгради маса зъби, вместо да ги извади. Там, където диагностицира огромна киста на челюстта вследствие на гранулом, операцията ми направи д-рЖелев в Лицево челюстна хирургия. След което пък зъботехника Верчето и д-р Стойчева ми изтипосаха нови зъби! Благодарение на тези хора на 43год. все още не съм сложил ченета! Благодаря!
Кристина Евгениева

 

1 отзив

★★★★★
Благодарим на д-р Стойчева – аз за здравите зъби,а моята малка красавица на четири – за розовата пломба! Много сме горди!
Лина Цанкова

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на моя зъболекар д-р Стойчева за това,че в труден момент дойде на шестдесет километра в седем сутринта да ми предаде протеза,за да изглеждам аз човешки и да мога да си посрещна гостите на хотела!Днес,две години след поставянето,продължавам да се чувствам идеално!
Lidiya Gorcheva

 

1 отзив

★★★★★
Ако няколко зъболекари ви кажат, че от зъбите ви нищо не става, и сте се докарали до ченета, то потърсете мнението на специалиста д-р Стойчева. Аз съм пример за това, какви чудеса стават върху 5 /пет/ останали здрави зъба. За да ви убедя в това , съм разрешила снимка за Интернет.
Д-р Стойчева, благодаря за съпричастността и проявената човечност! Благодаря за смелото решение и безупречната работа на златните Ви ръце!

Благодарности и на зъботехничката – Вяра за всеотдайността и професионализма.
С уважение и признателност: Лидия Георгиева

Отговор:
Взех много трудно решение, на ръба на минимално инвазивната дентална медицина /тоест без импланти, без вадене на зъби, без вадене на нервите им/. Ръководих се от принципа, че дори останалите корени на зъбите, ако са здрави, представляват костодържащ апарат за лицевите кости и предотвратяват деформацията им. Затова изработихме неподвижна конструкция от качествена металокерамика – огромен мост, който циментирахме върху малкото останали зъби. Справихме се със ситуацията благодарение и на интелигентността, психическата устойчивост и мотивация на пациентката ! И ние благодарим !
Ще публикуваме резултата на страница “НОВО” в сайта.
Georgi Georgev

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева за това, че е не само отличен специалист в зъболечението, а и зъболекар, умело съчетаващ в работата си натрупаните професионални умения и знания с конкретни и точни решения на сложни проблеми, свързани със зъбния статус на всеки един доверил и се пациент.
С уважение: Георги Георгиев
Galq Pachkova

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева и зъботехник Вяра от дентален център клиника Свети Георги за красивия и удобен мост и коронка ,които ми изработиха и поставиха.Д-р Стойчева работи с много лека ръка и изживява болките на пациента.Винаги усмихната и предразполага много пациента.
Голямо БЛАГОДАРЯ на д- р Стойчева.
БЛАГОДАРЯ на зъботехничката Вяра Атанасова.
Десислава Димитрова

 

1 отзив

★★★★★
Д-Р Стойчева облече и шинира кривите ми, разклатени зъби, които други зъболекари искаха да извадят. Сега съм с хубави зъби върху моите, без нито един изваден. Невероятен специалист, творец и Човек. Желая здраве на целия екип! Благодаря!

Отговор:
В последните години много от зъболекарите се насочиха към поставяне на импланти, или направо подвижни протези, след масово вадене на зъби, включително и подлежащи на лечение.
Затова отново подчертавам, че запазването на зъбите трябва да е основна цел, защото дори и разклатени, с подходящо лечение и шиниране те могат да служат години напред, без да носят специфичните рискове на имплантите, или да създават проблемите, които създава подвижната протеза. Затова си помогнете сами навреме и потърсете второ и даже трето мнение за това могат ли да бъдат запазени зъбите, както това направи Десислава ! Ще публикуваме резултата на пълната промяна на страница “НОВО” в сайта !
Д-р Ася Георгиева

 

1 отзив

★★★★★
Д-р Стойчева е висококвалифициран специалист и има “лека ръка”.
Тя е свестен човек, който се грижи за пациента.
Ники Вектрата .

 

1 отзив

★★★★★
Пациент съм на д-р Стойчева от над 10 години . До сега не съм имал проблеми от всякакво естество. Добър специалист. Винаги подробно обяснява каква процедура трябва да се направи и решението го оставя на пациента.
Angelina Karamfilova

 

1 отзив

★★★★★
Без забележки перфектна!
Miglena Boyadjieva

 

1 отзив

★★★★★
Не съм допускала,че е възможно да има такава разлика в изработването и поставянето на протези. След некачествено направени протези от друг зъболекар, изглеждах с 20 години по-стара с увиснала уста и много депресирана. Посетих д-р Стойчева за второ мнение. Направи ми нови протези с по-едри зъби и ми върна усмивката. Огромно БЛАГОДАРЯ на д-р Стойчева и зъботехничката Верчето

Отговор:
Прибързаното изваждане на зъбите води до големи деформации на лицевите кости , затова само по изключение и невъзможност за лечение следва да се допуска. В случаите на тотално обеззъбяване протезата трябва да възстанови съотношенията, съществували при естественото съзъбие, преди да се извадят зъбите – само тогава може да се избегне старческата физиономия със сбръчканата и увиснала уста. Конструкцията трябва да е осмислена от зъболекаря и претеглена през познания и опит. Много се радвам, че в случая сме помогнали на младата жена и сме върнали красотата на лицето и усмивката й.
Вижте резултата на страница “НОВО” в сайта.
Dimka Nikolova

 

1 отзив

★★★★★
Казват ми, че съм се подмладила с 10год и се чудят как така не си лепя протезите. Благодаря на д-р Стойчева и зъботехника Вяра.
Aleksandrina I.

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволна от отношението, професионализма и качеството на работа както на Д-р Стойчева, така и на зъботехничката Вяра! Като всеки млад човек и аз искам красива усмивка, която те ми върнаха.Препоръчвам!

Отговор:
Възстановихме много трудно предните зъби с фасети от прескерамика за пълна промяна, но резултатът си заслужава !
Вижте резултата на страница “НОВО” в сайта.
ина кузманова

 

1 отзив

★★★★★
Казвам се Антония Кузманова и искам да изкажа благодарността си към д-р Стойчева и зъботехника Верчето за доброто отношение,професионализма и коректността.Аз имам проблемна захапка и около десетина зъба в устата като половината от тях се клатят.Преди да отида при д-р Стойчева не можех да се храня нормално защото зъбите ме боляха,не се усмихвах а когато говорех навеждах глава.Д-р Стойчева ми направи протези ” Термосенс”и сега всичко е наред.Протезите са много удобни,меки и леки.Понякога дори забравям че съм с тях.Благодарение на д-р Стойчева отново мога да се усмихвам и храня нормално.Още веднъж сърдечно БЛАГОДАРЯ!!!
Plamen Statev

 

1 отзив

★★★★★
Здравейте, пациент съм на д-р Стойчева от 25 г. През всички тези години съм получавал винаги професионално и човешко отношение. Това е стоматолога на който мога да се доверя безрезервно.
Snejana Lazarova

 

1 отзив

★★★★★
Не познавам по- отдаден на работата си човек от д-р Стойчева .Посещавала съм кабинета нееднократно и имам не само повърхностни впечатления .Зъбите ми със запълнени канали и мостове върху тях стоят вече повече от 15 години ,за което МНОГО БЛАГОДАРЯ !
Vasilena Stoyanova

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева-шинира разклатените ми зъби и ги възстанови с голям мост вместо с чене.Благодаря
Ники Иванова

 

1 отзив

★★★★★
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Д-р Стойчева и зъботехничката Верчето за доброто отношение,професионализъм и коректност.
Diana Grigorova

 

1 отзив

★★★★★
Повече от 20 години Д-р Стойчева е личен стоматолог на семейството ни. Хиляди благодарности за професионализма, човечността и сърдечността Д-р Стойчева. На Вас дължим денталното си здраве.
Кирпич Сламов

 

1 отзив

★★★★★
Казвам се Милен Великов и искам да изкажа изключителната си благодарност към д-р Стойчева . Личният ми стоматолог при когото бях много години , почина и при първата ми нужда от специалист я посетих , тъй като кабинета и е съвсем близо до мен . Повярвайте , изключително труден случай съм . Наложи се да да правя нова протеза и ревизия на друга . Два месеца след приключването се получи частично счупване на новата протеза – основата беше изработена в София и именно тя се счупи . Докторката пое изцяло за нейна сметка изработването на нова (цената чувствително надхвърля средната раб. заплата) . Няколко месеца от тогава нямам никакви забележки . Искренно се учудвам на някои от отрицателните отзиви тук ! Отличен , любезен и отзивчив специалист ! Същото се отнася и за нейния екип ! За толкова посещения не чух да има някакви прерикания с пациенти или някой да се оплаче “под сурдинка” от нея ! Успех Докторке !!! :)))
Irena Mincheva

 

1 отзив

★★★★★
Преди 20 години посетих д-р Стойчева, пломбата, която ми слага , все още е на мястото си в устата ми. Изключителен професионалист! До последно се бори да лекува и запази зъб, вместо да бърза да вади, както на повечето зъболекари им е по-лесно!
Dario Marinov

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволен от всичко което ми е направила д-р Стоичева, полпит, коронки и пломби.Благодаря!
Radoslava Yanakieva

 

1 отзив

★★★★★
Отзив на Таня от с.Кипра Възрастен човек съм, горната ми протеза е правила др.Стойчева преди 20 години и продължавам да я нося (зъбите са същите). За долната протеза посетих друг зъболекар тук наблизо и много съжалявам, накрая пак отидох при др. Стойчева и с Верчето -зъботехничката ми направиха прекрасна нова долна протеза! Благодаря!
Kiril Kirov

 

1 отзив

★★★★★
Пациент съм на д-р Стойчева от три години,когато единствена се отзова в празничен ден .Препоръчвам на всеки,прекрасен екип и коректно отношение.Професионализма в работата им е безупречен,имам си прекрасни и здрави коронки ,освен това и човешкото отношение прави впечатление ,не веднъж д-р Стойчева ми е осигурявала и транспорт до клиниката си.Едно Голямо Благодаря!!!Желая здраве и успехи на целия екип.
Krasimir Naydenov

 

1 отзив

★★★★★
Искам да споделя впечетленията си от д-р Стойчева .През 1992 година беше първото ми посещение по време на полагаем казармен отпуск .Тогава д-р Стойчева ми направи “мост” който и в момента ползвам . Посещавал съм и други зъболекари преди много годиини , но избрах д-р Стойчева тъй като тя е излючително старателна и прецизна в работата си.Преди 8 години Стомастологична клиника с която тогавашният ми работодател имаше договор ми предложи много скъпо медицинско решение което д-р Стойчева прецени като ненужно.Времето доказа че тя е била права.Имам и пълно доверие .Бих се радвал ако има повече лекари като нея.
Milena Stoykova

 

1 отзив

★★★★★
Благодарна съм на доктор Стойчева от Дентален център “Свети Георги” затова, че лекува моите зъби, както и тези на съпруга ми вече 27 години. Всички мостове и пломби,които ми е направила са изрядни и издържливи. Никога не съм си и помисляла да отида при друг зъболекар! Миналата година доктор Стойчева ми подмени мост, който ми беще правила преди повече от 10 години. Със съпруга ми сме много благодарни на доктор Стойчева и нейния екип за прекрасната и работа, за професионализма и за доброто и отнощение към пациентите. Хиляди благодарности !
Милена Стойкова
Djuli Nikolova

 

1 отзив

★★★★★
По повод записване на час , отворих сайта и видях много арогантно изказване за д-р Стойчева , което не отговаря на истината. От две години съм и пациентка и впечатленията ми са съвсем различни. Излекува ми 2 зъба с грануломи , в момента без оплаквания.
Д-р Стойчева е професионалист с много точни взаимоотношения с пациентите и аз съм и БЛАГОДАРНА за отличната работа и за спасените от вадене зъби!!!!!!
Бисер Тачев

 

1 отзив

★★★★★
Възмутен съм от негативния отзив. На мен д-р Стойчева ми
Вади зъби и направи мост. Направи ми впечатление на добросъвестен и грижовен към пациентите си зъболекар/за съжаление, вече все по-рядко се срещат/, затова не бива да бъде оплюван така.
Лично аз съм много доволен и благодаря на д-р Стойчева за добрата работа
Valentina Slavova

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволна и благодарна на д-р Стойчева за изключителния професионализъм. Други зъболекари считаха, че в моя случай може да се възстановят зъбите само с подвижни протези д-р Стойчева и зъботехничката Вяра ги направиха с неподвижни металокерамични консрукции. Сега се смея, говоря и храня. Благодаря!
Nikolay Yordanov

 

1 отзив

★★★★★
Искам сърдечно да Благодаря на доктор Стойчева и на зъботехничката с която работи, за изключителния професионализъм, коректност, честност, прецизност и бързина с която работят. Благодарение на тях баща ми получи най големият си подарък , който доктор Стойчева му обеща, че до Коледа ще има нови зъби. Респект за което. Искам да им пожелая на тях и техните семейства светли празници, дълъг живот и здраве.
Бъдете благословени.
От мен и моето семейство.
Йорданови!
 
Отговор от собственика:
Уважаеми господин Йорданов, в края на много трудна в личен план година се тръшнах от грип. На фона на притеснения и експресни поръчки на 27-ми декември дойдох много рано сутринта и какво да видя – НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК НА СВЕТА! Признанието за добрата работа и човешката топлота направо ме върнаха от оня свят !
Аз и зъботехничката Вяра Атанасова благодарим за доверието и добрите думи ! Желаем на Вас и близките Ви крепко здраве и благодатна 2018 г. !
Виктор Николаев

 

1 отзив

★★★★★
Миналата седмица доктор Стойчева ми извади зъб с киста. За последните 5 години в които тя ни е семеен зъболекар излекува и поддържа зъбите ми.Много съм доволен от работата и .Посещавам кабинета и редовно и препоръчвам да го направите и вие .
Яна Павлова

 

1 отзив

★★★★★
Благодарна съм на д-р Стойчева за това, че вместо да ми извади зъб с гранулом го излекува и изгради !
Станка Драгнева

 

1 отзив

★★★★★
Сърдечни благодарности на д-р Стойчева и зъботехника Вяра Атанасова!
Посетих дентален център “Св. Георги” с молба д-р Стойчева да замени състаряващите зъби. Направи го простичко, без импланти.
Днес се усмихвам без притеснение. Заведох там и колеги – и те са много доволни.
БЛАГОДАРИМ!
Joro Dimov

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева и зъботехничката Вяра за изключителният професионализъм. Благодарение на тях вече мога да се храня нормално и важното е, че вече чуствам комфорт в устата си. Горещо препоръчвам на всички които имат проблем със зъбите, да посетят именно този дентален център, защото тук се работи внимателно с много разбиране и професионализъм. Лично аз си правих два моста които чувствам като мои зъби. Още веднъж благодарности към тези дами и им желая много здраве и успехи.
Hristina Paskaleva

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на дългогодишния си зъболекар д-р Стойчева.При последния си проблем потърсих помощта на друг специалист,който бе по-близо до мен поради липса на време.Слава Богу,след неговия преглед и насоките които ми даде, се усъмних в съветите му и не разреших ми се извадят 4 зъба и да ми се поставят импланти….Добре, че не стигнах до момента в който трябваше да чуя сумата за такова лечение….Намерих време и начин и отново потърсих помощта на д-р Стойчева.Тя ми извади само един зъб, другия го включи в по-голям мост.Сега зъбът е шиниран от моста, не мърда, и се храня спокойно.Всичко това д-р Стойчева извърши на много по-ниска цена.И имам нейното уверение, че тази ситуация ще ми служи дзълго време.А според нея/и аз съм уверена че е така/ венците ми не са подходящи за импланти/които кой знае колко щяха да издържат…Щяха да ми останат само мъките, и болките и загубата на средства….Благодаря на д-р Стойчева и зъботехничката Вяра Атанасова от Дентален център “Св.Георги”-Варна
Nencho Nikolov

 

1 отзив

★★★★★
Много благодаря на д-р Стойчева за пломбите , които не падат и за човешкото отношение!
Marin Shterev

 

1 отзив

★★★★★
Превъзходен екип, чудесно отношение, професионализъм и любов към работата ! 🙂
Nevena Ivanova

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева /ДЦ “Свети Георги”/ за упоритостта, търпението, всеотдайността и професионализма, с които ми излекува гранулом на долен кътник и възпален нерв на следващия. Минаха вече две години и нямам никакви оплаквания. Много благодаря за вниманието и акуратността и на зъботехника Вяра Атанасова – най-вече за хубавите корони, които създаде за мен. Благодаря…
Eli Nestorova

 

1 отзив

★★★★★
Д-р Стойчева е нашият семеен зъболекар. Чудесен професионалист, винаги е в крак с новостите в денталната медицина, винаги отзивчива, препоръчвам я на всичките си приятели. Д-р Стойчева винаги търси решение на проблема, вместо да бърза да “го претупа” по общоприетия начин. Благодарим й от сърце!
И. Райков

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря за това, че все още се срещат професионалисти и добри хора като д-р Стойчева!
Открихме кабинета след няколкомесечно разпитване на близки и познати във Варна, къде бихме могли да заведем 5 годишната си дъщеря на зъболекар. Детето е още с млечни зъби и досега не се бе налагало да посещава специалист. Много беше важно за нас първото сядане на зъболекарски стол да не е травмиращо и да изгради трайна фобия от лечение при зъболекар. За щастие докато търсех информация в интернет открих контакти и записах час в дентален център “Свети Георги”. За наша много приятна изненада попаднахме на точното място.
Няколкократното посещение за лечение на болното зъбче приключи повече от нормално. И понеже познавам добре дъщеря си знам, че усмивката и импулсивната прегръдка, с която дари д-р Стойчева след приключване на манипулациите беше изключително искрена и разкрива настроението, с което напуснахме кабинета. Мисля, че решихме още един въпрос в нашето семейство а именно откриване на добър и търпелив детски стоматолог, с подход и поведение към детето достойни за похвала.
Благодарим ви д-р Стойчева
златко златев

 

1 отзив

★★★★★
От дълги години аз и моето семейство лекуваме зъбите си при д-р Стойчева. Изключителен професионалист, работи бързо, безболезнено и качествено, винаги много внимателна с пациентите.
Donika Stoyanova

 

1 отзив

★★★★★
Изключително благодаря на д-р Стойчева за отличната работа, която свърши по моите зъби! Когато отидох за първи път в кабинета, ме беше срам от състоянието, в което се намираха. Две бременности и стрес на килограм почти ги бяха разрушили. Всеки един от тях беше с уникално усложнение, достойно за обучение на студенти по стоматология в горен курс. Д-р Стойчева успя да намери решение за всеки един от тях и ги спаси до един. Така от зъби в кошмарно състояние, вече имам красива усмивка.
Това, което прави д-р Стойчева уникална обаче, е не само изключителния й професионализъм, но и начинът, по който предразполага пациента. Тя е много позитивен и усмихнат човек, работи изключително внимателно и се съобразява с особеностите на клиента. Винаги съм имала проблем с правенето на задни зъби заради гадене, тя е първият стоматолог, който не се отнесе негативно, а ми обясни, че това е нормално и ме изчакваше търпеливо при поява на позиви.
Искам да благодаря и на Вяра за красивите коронки, които изработи.
Alexander Velikov

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева, че ми извади мъдреца без проблем. Тоя с кръвотечението не е случил на зъболекар, но и овърта по някаква причина, защото дентален център Свети Георги няма съобщения за денонощна работа, а самата д-р Стойчева винаги ще намерите ако искате и имате нужда. Аз винаги съм я намирал, въпреки голямата си заетост. Който търси, намира!
Gita Petrova

 

1 отзив

★★★★★
Сърдечни благодарности и поклон към професионализма на двете страхотни дами-д-р Стойчева и зъботехника Вяра Атанасова.
Имах проблеми с предните зъби,които с времето се бяха изпочупили и изпилили,поради загуба на няколко дъвкателни зъба и използването им като основни.
Бях загубила усмивката си.
Д-р Стойчева ми направи подвижна протеза от “ТЕРМОСЕНС”,с която повдигна захапката ми.След това на изпочупените горни зъби ми постави керамични конструкции от “I.MAX” керамика.
БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ !!!!!!
Вече имам самочувствие и прекрасна усмивка.

Разреших да поставят снимка на случаят ми в сайта.
Mariana Stoycheva

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева за това, че ми излекува зъб с абсцес, вместо да го извади! Бях много подута, но с упоритост и професионализъм спасихме зъба. Благодаря!
Мария Щерева

 

1 отзив

★★★★★
Години наред предните ми металокерамични зъби постоянно падаха и като отида на зъболекар ми ги лепяха.
Единствено д-р Стойчева ми обясни ясно, че това се случва поради лошо изпилени зъби и никакъв цимент няма да помогне.
Някои зъби изгради, други коригира. Най-после имам красиви и здрави предни зъби.
Благодаря!
Ognqan Blagoev

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева за вярното зъболекарско решение и работа.Имам силно парадонтозни зъби и вместо да ми ги извади д-р Стойчева ги шинира с циркониеви конструкции.Зъбите ми са запазени живи,защото за цирконии не се изпилват много и са непоклатими в устата ми.Още веднъж благодаря на д-р Стойчева!
от д-р Благоев гр.Сандански.
Ralitsa Levski

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева за хубавата работа и отношение.
Прие ме по спешност,извади ми корен,друг зъб с възпален нерв излекува,възстанови без да си личи,че имам корони.
Точно спази и това,което ми се полага по здравна каса.
Благодаря!
Angel Todorov

 

1 отзив

★★★★★
Аз бях надут до окото. Твърдо реших ако намеря зъболекар, който да ми лекува зъба да опитам. Минах през хируг и някакъв друг, които посикаха направо да ми го извадят, докато накрая попаднах на д-р Стойчева. Сега нямам абсцес, имам зъб в устата си, излекуван с корона.
Милена Господинова

 

1 отзив

★★★★★
От много години посещавам кабинета на Д-р Стойчева. Доволна съм от работата и отношението и към мен. Короните, които имам са като истински зъби и по нищо не се различават от тях. Ако имате някакъв проблем с Вашите зъби, посетете задължително Д-р Стойчева!
Stancho Kolev

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволен от това което направихте за мен д-р Стойчева – болните зъби извади и ми върна усмивката с нови!
Galy Nikol

 

1 отзив

★★★★★
Доктор Стойчева ми лекува зъбите от 10 (десет) години. До ден днешен нямам болка или паднали пломби, за което й благодаря. Ако имате някакъв проблем можете 100% да разчитате на д-р Стойчева.
Svetoslav Atanasov

 

1 отзив

★★★★★
Без болка и без страх бях при зъболекар доктор Стойчева.
Препоръчвам!
Дария Торлакова

 

1 отзив

★★★★★
Възмутена съм от негативния отзив. Преписала е от разни тъй наречени “гидове” глупостите, писани за други зъболекари, даже със същата правописна грешка. Не е възможно д-р Стойчева да пропусне канал, защото работи със специален мотор за канал, под увеличение. Наложи се да ми прави няколко коренови лечения (увредени от ретиниран зъб) – никакъв проблем, и благодаря! Въобще- готина е д-р Стойчева, а не тази от снимката.
Emil Simeonov

 

1 отзив

★★★★★
Благодарен съм на д-р Стойчева,че успя да излекува и запълни канала на зъб с гранулом! След първоначалната болка,която била нещо нормално както прочетох,вече година нямам никакъв проблем! Благодаря на д-р Стойчева.
Plamen Statev

 

1 отзив

★★★★★
Здравейте, пациент съм на д-р Стойчева от 25 г. През всички тези години съм получавал винаги професионално и човешко отношение. Това е стоматолога на който мога да се доверя безрезервно.