Отзиви в Google+ 

Уважаеми посетители на сайта,
 
 

Интернет дава както безкрайни възможности за информация, така и за нелоялна конкуренция. Например чрез неверни отзиви се повишава рейтинга на едни, и се срива на други, съобразно приказката за казана на българите в ада – нямало нужда от пазач да не излязат, защото сами се дърпали обратно.

Относно манипулативен отзив от лицето Вили Стойкова от 14.02.2018 г.

Поради множеството оплаквания за манипулации чрез даване на неверни отзиви, Гугъл не е в състояние да ги заличава своевременно, какъвто беше и отговора към мен.

Единствен начин остава самозащитата. Твърденията са, че лицето е идвало три пъти на преглед.В качеството си на управител след извършена проверка за едногодишен период назад на амбулаторните листи, които удостоверяват прегледа на пациента, заявявам, че лицето Вили Стойкова не е било наш пациент – тоест информацията в отзива няма как да бъде вярна.

От справка в профила на лицето установихме, че въпросната дама е платен доставчик на информация, тоест тя печели от даването на отзиви.

Изводите оставяме на Вас !

Друг пример за нелоялна конкуренция е масовото използване на сравнителна реклама – най-добрите зъболекари, най-добрата техника, най-големите професионалисти. Няма такова нещо в реалния живот и затова сравнителната реклама е изрично забранена от Закона за защита на конкуренцията.

Въпреки всичко считам, че при внимателно разглеждане на отзивите и дадените от специалистите отговори, няма как да не разберете кое е истина и кое не е.

Обърнете внимание на броя им. При рейтинг 5 от един отзив може да няма нищо вярно, но при рейтинг 4 от 100 отзива задължително ще придобиете представа за специалистите, които търсите да посетите, което считам, че е общата цел.

Следва да имате предвид и това, че Гугъл индексира сайтовете по извършените периодични промени и отзивите. Основната ни работа обаче не е да пишем в сайта, а на пациентите ни работата не е да се хвалят с изкуствените си зъби. Затова рейтингът, даден от Гугъл, въобще не е всичко. Потърсете друго мнение – приятел, колега, съсед.

Бъдете внимателни и няма да се подведете !
 
Изключително много сме благодарни на хората, които са си направили труда да споделят хубавите си мигове с нас, като са написали отзиви ! Това е най-ценната награда за труда ни !
Благодарни сме и на тези, на които по някаква причина не сме успели да помогнем – надявам се да съм им обяснила подробно и ясно защо. Всички ние трудно достигаме светкавичното развитие на професиите си в двадесет и първи век и да твърди някой, че всичко знае, всичко може, и е безпогрешен, е несериозно. Но когато границите са представени честно, няма причина за проблем.
 
Ако пък по някакво стечение на обстоятелствата сме сгрешили – простете ни ! Само който не работи, той не греши.
С уважение от основния екип на ДЦ „Свети Георги”:
  • зъболекар специалист обща дентална медицина д-р Стойчева
  • зъботехник с квалификационни курсове, Вяра Атанасова

 


Стефка Петрова: Зъболекарката, която посещавах искаше да ми пломбира зъб, въпреки болката. Посетих доктор Стойчева за второ мнение. Оказа се, че зъбът е с гангрена и в момента неможе да бъде пломбиран. С няколко посещения доктор Стойчева го излекува и пломбира, успешно и без никакви усложнения. Много съм доволна! Доктор Стойчева ми направи и други предни пломби, също много успешно и безболезнено. Намерих зъболекар с човешко отношение! Подробно обяснение какво и защо следва да се направи, отлична работа! Благодаря…

Николай Йорданов: Искам сърдечно да Благодаря на доктор Стойчева и на зъботехничката с която работи, за изключителния професионализъм, коректност, честност, прецизност и бързина с която работят. Благодарение на тях баща ми получи най големият си подарък , който доктор Стойчева му обеща, че до Коледа ще има нови зъби. Респект за което. Искам да им пожелая на тях и техните семейства светли празници, дълъг живот и здраве.
Бъдете благословени.
От мен и моето семейство.
Йорданови!

Валентина Славова: Много съм доволна и благодарна на д-р Стойчева за изключителния професионализъм. Други зъболекари считаха, че в моя случай може да се възстановят зъбите само с подвижни протези д-р Стойчева и зъботехничката Вяра ги направиха с неподвижни металокерамични консрукции. Сега се смея, говоря и храня. Благодаря!


Станка Драгнева: Сърдечни благодарности на д-р Стойчева и зъботехника Вяра Атанасова!
Посетих дентален център „Св. Георги“ с молба д-р Стойчева да замени състаряващите зъби. Направи го простичко, без импланти.
Днес се усмихвам без притеснение. Заведох там и колеги – и те са много доволни.
БЛАГОДАРИМ!


Жоро Димов: Благодаря на д-р Стойчева и зъботехничката Вяра за изключителният професионализъм. Благодарение на тях вече мога да се храня нормално и важното е, че вече чуствам комфорт в устата си. Горещо препоръчвам на всички които имат проблем със зъбите, да посетят именно този дентален център, защото тук се работи внимателно с много разбиране и професионализъм. Лично аз си правих два моста които чувствам като мои зъби. Още веднъж благодарности към тези дами и им желая много здраве и успехи.


Христина Паскалева: Благодаря на дългогодишния си зъболекар д-р Стойчева.При последния си проблем потърсих помощта на друг специалист,който бе по-близо до мен поради липса на време.Слава Богу,след неговия преглед и насоките които ми даде, се усъмних в съветите му и не разреших ми се извадят 4 зъба и да ми се поставят импланти….Добре, че не стигнах до момента в който трябваше да чуя сумата за такова лечение….Намерих време и начин и отново потърсих помощта на д-р Стойчева.Тя ми извади само един зъб, другия го включи в по-голям мост.Сега зъбът е шиниран от моста, не мърда, и се храня спокойно.Всичко това д-р Стойчева извърши на много по-ниска цена.И имам нейното уверение, че тази ситуация ще ми служи дзълго време.А според нея/и аз съм уверена че е така/ венците ми не са подходящи за импланти/които кой знае колко щяха да издържат…Щяха да ми останат само мъките, и болките и загубата на средства….Благодаря на д-р Стойчева и зъботехничката Вяра Атанасова от Дентален център „Св.Георги“-Варна


Невена Иванова: Благодаря на д-р Стойчева /ДЦ „Свети Георги“/ за упоритостта, търпението, всеотдайността и професионализма, с които ми излекува гранулом на долен кътник и възпален нерв на следващия. Минаха вече две години и нямам никакви оплаквания. Много благодаря за вниманието и акуратността и на зъботехника Вяра Атанасова – най-вече за хубавите корони, които създаде за мен. Благодаря…


Ели Нестерова: Д-р Стойчева е нашият семеен зъболекар. Чудесен професионалист, винаги е в крак с новостите в денталната медицина, винаги отзивчива, препоръчвам я на всичките си приятели. Д-р Стойчева винаги търси решение на проблема, вместо да бърза да „го претупа“ по общоприетия начин. Благодарим й от сърце!