Отзиви в Google+ 

Уважаеми посетители на сайта,
 
 

Интернет дава както безкрайни възможности за информация, така и за нелоялна конкуренция. Например чрез неверни отзиви се повишава рейтинга на едни, и се срива на други, съобразно приказката за казана на българите в ада – нямало нужда от пазач да не излязат, защото сами се дърпали обратно.

Уж в интерес на потребителите в Интернет е създадена услугата Гугъл  карти /“Google Maps“ /, за получаване на информация за места, отговори на въпроси и директно връзка по телефона с учреждението.        След като обаче от Гугъл решиха потребителите, които допълват информацията, да бъдат поощрявани освен морално, и материално чрез новата услуга –  Contributions, се стига до извращения, защото:

 – тъй наречените „гидове“, тоест лицата, които качват информация за определени места, получават точки, възоснова на които им се определят нива – различни рангове като местни гидове, и различни награди в зависимост от ранга. Стремежът им към повече негативни оценки за повече точки и награди, води до злонамереност, злоупотреби, и оценяване на обекти, на които гидът дори не е бил клиент .

     След няколко случая на негативни отзиви от лица, които никога не са ползвали клиентските ми услуги /на д-р Стойчева/, направих проучване и установих, че действията са основно на местни гидове, които събират точки по този начин.

     Всъщност тези недобросъвестни гидове не допринасят за развитието на Гугъл карти, а със злонамереното си поведение чрез невярна информация оформят отрицателно мнение за местата, единствено с цел лична облага.

     Затова винаги, когато четете отзивите, си правете лични задълбочени преценки.

Друг пример за нелоялна конкуренция е масовото използване на сравнителна реклама – най-добрите зъболекари, най-добрата техника, най-големите професионалисти. Няма такова нещо в реалния живот и затова сравнителната реклама е изрично забранена от Закона за защита на конкуренцията.

Въпреки всичко считам, че при внимателно разглеждане на отзивите и дадените от специалистите отговори, няма как да не разберете кое е истина и кое не е.

Обърнете внимание на броя им. При рейтинг 5 от един отзив може да няма нищо вярно, но при рейтинг 4 от 100 отзива задължително ще придобиете представа за специалистите, които търсите да посетите, което считам, че е общата цел.

Следва да имате предвид и това, че Гугъл индексира сайтовете по извършените периодични промени и отзивите. Основната ни работа обаче не е да пишем в сайта, а на пациентите ни работата не е да се хвалят с изкуствените си зъби. Затова рейтингът, даден от Гугъл, въобще не е всичко. Потърсете друго мнение – приятел, колега, съсед.

Бъдете внимателни и няма да се подведете !
 
Изключително много сме благодарни на хората, които са си направили труда да споделят хубавите си мигове с нас, като са написали отзиви ! Това е най-ценната награда за труда ни !
Благодарни сме и на тези, на които по някаква причина не сме успели да помогнем – надявам се да съм им обяснила подробно и ясно защо. Всички ние трудно достигаме светкавичното развитие на професиите си в двадесет и първи век и да твърди някой, че всичко знае, всичко може, и е безпогрешен, е несериозно. Но когато границите са представени честно, няма причина за проблем.
 
Ако пък по някакво стечение на обстоятелствата сме сгрешили – простете ни ! Само който не работи, той не греши.
С уважение от основния екип на ДЦ „Свети Георги“:
  • зъболекар специалист обща дентална медицина д-р Стойчева
  • зъботехник с квалификационни курсове, Вяра Атанасова

 
Plamen Statev

 

1 отзив

★★★★★
Здравейте, пациент съм на д-р Стойчева от 25 г. През всички тези години съм получавал винаги професионално и човешко отношение. Това е стоматолога на който мога да се доверя безрезервно.
Snejana Lazarova

 

1 отзив

★★★★★
Не познавам по- отдаден на работата си човек от д-р Стойчева .Посещавала съм кабинета нееднократно и имам не само повърхностни впечатления .Зъбите ми със запълнени канали и мостове върху тях стоят вече повече от 15 години ,за което МНОГО БЛАГОДАРЯ !
Vasilena Stoyanova

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева-шинира разклатените ми зъби и ги възстанови с голям мост вместо с чене.Благодаря
Ники Иванова

 

1 отзив

★★★★★
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Д-р Стойчева и зъботехничката Верчето за доброто отношение,професионализъм и коректност.
Diana Grigorova

 

1 отзив

★★★★★
Повече от 20 години Д-р Стойчева е личен стоматолог на семейството ни. Хиляди благодарности за професионализма, човечността и сърдечността Д-р Стойчева. На Вас дължим денталното си здраве.
Кирпич Сламов

 

1 отзив

★★★★★
Казвам се Милен Великов и искам да изкажа изключителната си благодарност към д-р Стойчева . Личният ми стоматолог при когото бях много години , почина и при първата ми нужда от специалист я посетих , тъй като кабинета и е съвсем близо до мен . Повярвайте , изключително труден случай съм . Наложи се да да правя нова протеза и ревизия на друга . Два месеца след приключването се получи частично счупване на новата протеза – основата беше изработена в София и именно тя се счупи . Докторката пое изцяло за нейна сметка изработването на нова (цената чувствително надхвърля средната раб. заплата) . Няколко месеца от тогава нямам никакви забележки . Искренно се учудвам на някои от отрицателните отзиви тук ! Отличен , любезен и отзивчив специалист ! Същото се отнася и за нейния екип ! За толкова посещения не чух да има някакви прерикания с пациенти или някой да се оплаче „под сурдинка“ от нея ! Успех Докторке !!! :)))
Irena Mincheva

 

1 отзив

★★★★★
Преди 20 години посетих д-р Стойчева, пломбата, която ми слага , все още е на мястото си в устата ми. Изключителен професионалист! До последно се бори да лекува и запази зъб, вместо да бърза да вади, както на повечето зъболекари им е по-лесно!
Dario Marinov

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволен от всичко което ми е направила д-р Стоичева, полпит, коронки и пломби.Благодаря!
Radoslava Yanakieva

 

1 отзив

★★★★★
Отзив на Таня от с.Кипра Възрастен човек съм, горната ми протеза е правила др.Стойчева преди 20 години и продължавам да я нося (зъбите са същите). За долната протеза посетих друг зъболекар тук наблизо и много съжалявам, накрая пак отидох при др. Стойчева и с Верчето -зъботехничката ми направиха прекрасна нова долна протеза! Благодаря!
Kiril Kirov

 

1 отзив

★★★★★
Пациент съм на д-р Стойчева от три години,когато единствена се отзова в празничен ден .Препоръчвам на всеки,прекрасен екип и коректно отношение.Професионализма в работата им е безупречен,имам си прекрасни и здрави коронки ,освен това и човешкото отношение прави впечатление ,не веднъж д-р Стойчева ми е осигурявала и транспорт до клиниката си.Едно Голямо Благодаря!!!Желая здраве и успехи на целия екип.
Krasimir Naydenov

 

1 отзив

★★★★★
Искам да споделя впечетленията си от д-р Стойчева .През 1992 година беше първото ми посещение по време на полагаем казармен отпуск .Тогава д-р Стойчева ми направи „мост“ който и в момента ползвам . Посещавал съм и други зъболекари преди много годиини , но избрах д-р Стойчева тъй като тя е излючително старателна и прецизна в работата си.Преди 8 години Стомастологична клиника с която тогавашният ми работодател имаше договор ми предложи много скъпо медицинско решение което д-р Стойчева прецени като ненужно.Времето доказа че тя е била права.Имам и пълно доверие .Бих се радвал ако има повече лекари като нея.
Milena Stoykova

 

1 отзив

★★★★★
Благодарна съм на доктор Стойчева от Дентален център „Свети Георги“ затова, че лекува моите зъби, както и тези на съпруга ми вече 27 години. Всички мостове и пломби,които ми е направила са изрядни и издържливи. Никога не съм си и помисляла да отида при друг зъболекар! Миналата година доктор Стойчева ми подмени мост, който ми беще правила преди повече от 10 години. Със съпруга ми сме много благодарни на доктор Стойчева и нейния екип за прекрасната и работа, за професионализма и за доброто и отнощение към пациентите. Хиляди благодарности !
Милена Стойкова
Djuli Nikolova

 

1 отзив

★★★★★
По повод записване на час , отворих сайта и видях много арогантно изказване за д-р Стойчева , което не отговаря на истината. От две години съм и пациентка и впечатленията ми са съвсем различни. Излекува ми 2 зъба с грануломи , в момента без оплаквания.
Д-р Стойчева е професионалист с много точни взаимоотношения с пациентите и аз съм и БЛАГОДАРНА за отличната работа и за спасените от вадене зъби!!!!!!
Бисер Тачев

 

1 отзив

★★★★★
Възмутен съм от негативния отзив. На мен д-р Стойчева ми
Вади зъби и направи мост. Направи ми впечатление на добросъвестен и грижовен към пациентите си зъболекар/за съжаление, вече все по-рядко се срещат/, затова не бива да бъде оплюван така.
Лично аз съм много доволен и благодаря на д-р Стойчева за добрата работа
Valentina Slavova

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволна и благодарна на д-р Стойчева за изключителния професионализъм. Други зъболекари считаха, че в моя случай може да се възстановят зъбите само с подвижни протези д-р Стойчева и зъботехничката Вяра ги направиха с неподвижни металокерамични консрукции. Сега се смея, говоря и храня. Благодаря!
Nikolay Yordanov

 

1 отзив

★★★★★
Искам сърдечно да Благодаря на доктор Стойчева и на зъботехничката с която работи, за изключителния професионализъм, коректност, честност, прецизност и бързина с която работят. Благодарение на тях баща ми получи най големият си подарък , който доктор Стойчева му обеща, че до Коледа ще има нови зъби. Респект за което. Искам да им пожелая на тях и техните семейства светли празници, дълъг живот и здраве.
Бъдете благословени.
От мен и моето семейство.
Йорданови!
 
Отговор от собственика:
Уважаеми господин Йорданов, в края на много трудна в личен план година се тръшнах от грип. На фона на притеснения и експресни поръчки на 27-ми декември дойдох много рано сутринта и какво да видя – НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК НА СВЕТА! Признанието за добрата работа и човешката топлота направо ме върнаха от оня свят !
Аз и зъботехничката Вяра Атанасова благодарим за доверието и добрите думи ! Желаем на Вас и близките Ви крепко здраве и благодатна 2018 г. !
Виктор Николаев

 

1 отзив

★★★★★
Миналата седмица доктор Стойчева ми извади зъб с киста. За последните 5 години в които тя ни е семеен зъболекар излекува и поддържа зъбите ми.Много съм доволен от работата и .Посещавам кабинета и редовно и препоръчвам да го направите и вие .
Яна Павлова

 

1 отзив

★★★★★
Благодарна съм на д-р Стойчева за това, че вместо да ми извади зъб с гранулом го излекува и изгради !
Станка Драгнева

 

1 отзив

★★★★★
Сърдечни благодарности на д-р Стойчева и зъботехника Вяра Атанасова!
Посетих дентален център „Св. Георги“ с молба д-р Стойчева да замени състаряващите зъби. Направи го простичко, без импланти.
Днес се усмихвам без притеснение. Заведох там и колеги – и те са много доволни.
БЛАГОДАРИМ!
Joro Dimov

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева и зъботехничката Вяра за изключителният професионализъм. Благодарение на тях вече мога да се храня нормално и важното е, че вече чуствам комфорт в устата си. Горещо препоръчвам на всички които имат проблем със зъбите, да посетят именно този дентален център, защото тук се работи внимателно с много разбиране и професионализъм. Лично аз си правих два моста които чувствам като мои зъби. Още веднъж благодарности към тези дами и им желая много здраве и успехи.
Hristina Paskaleva

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на дългогодишния си зъболекар д-р Стойчева.При последния си проблем потърсих помощта на друг специалист,който бе по-близо до мен поради липса на време.Слава Богу,след неговия преглед и насоките които ми даде, се усъмних в съветите му и не разреших ми се извадят 4 зъба и да ми се поставят импланти….Добре, че не стигнах до момента в който трябваше да чуя сумата за такова лечение….Намерих време и начин и отново потърсих помощта на д-р Стойчева.Тя ми извади само един зъб, другия го включи в по-голям мост.Сега зъбът е шиниран от моста, не мърда, и се храня спокойно.Всичко това д-р Стойчева извърши на много по-ниска цена.И имам нейното уверение, че тази ситуация ще ми служи дзълго време.А според нея/и аз съм уверена че е така/ венците ми не са подходящи за импланти/които кой знае колко щяха да издържат…Щяха да ми останат само мъките, и болките и загубата на средства….Благодаря на д-р Стойчева и зъботехничката Вяра Атанасова от Дентален център „Св.Георги“-Варна
Nencho Nikolov

 

1 отзив

★★★★★
Много благодаря на д-р Стойчева за пломбите , които не падат и за човешкото отношение!
Marin Shterev

 

1 отзив

★★★★★
Превъзходен екип, чудесно отношение, професионализъм и любов към работата ! 🙂
Nevena Ivanova

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева /ДЦ „Свети Георги“/ за упоритостта, търпението, всеотдайността и професионализма, с които ми излекува гранулом на долен кътник и възпален нерв на следващия. Минаха вече две години и нямам никакви оплаквания. Много благодаря за вниманието и акуратността и на зъботехника Вяра Атанасова – най-вече за хубавите корони, които създаде за мен. Благодаря…
Eli Nestorova

 

1 отзив

★★★★★
Д-р Стойчева е нашият семеен зъболекар. Чудесен професионалист, винаги е в крак с новостите в денталната медицина, винаги отзивчива, препоръчвам я на всичките си приятели. Д-р Стойчева винаги търси решение на проблема, вместо да бърза да „го претупа“ по общоприетия начин. Благодарим й от сърце!
И. Райков

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря за това, че все още се срещат професионалисти и добри хора като д-р Стойчева!
Открихме кабинета след няколкомесечно разпитване на близки и познати във Варна, къде бихме могли да заведем 5 годишната си дъщеря на зъболекар. Детето е още с млечни зъби и досега не се бе налагало да посещава специалист. Много беше важно за нас първото сядане на зъболекарски стол да не е травмиращо и да изгради трайна фобия от лечение при зъболекар. За щастие докато търсех информация в интернет открих контакти и записах час в дентален център „Свети Георги“. За наша много приятна изненада попаднахме на точното място.
Няколкократното посещение за лечение на болното зъбче приключи повече от нормално. И понеже познавам добре дъщеря си знам, че усмивката и импулсивната прегръдка, с която дари д-р Стойчева след приключване на манипулациите беше изключително искрена и разкрива настроението, с което напуснахме кабинета. Мисля, че решихме още един въпрос в нашето семейство а именно откриване на добър и търпелив детски стоматолог, с подход и поведение към детето достойни за похвала.
Благодарим ви д-р Стойчева
златко златев

 

1 отзив

★★★★★
От дълги години аз и моето семейство лекуваме зъбите си при д-р Стойчева. Изключителен професионалист, работи бързо, безболезнено и качествено, винаги много внимателна с пациентите.
Donika Stoyanova

 

1 отзив

★★★★★
Изключително благодаря на д-р Стойчева за отличната работа, която свърши по моите зъби! Когато отидох за първи път в кабинета, ме беше срам от състоянието, в което се намираха. Две бременности и стрес на килограм почти ги бяха разрушили. Всеки един от тях беше с уникално усложнение, достойно за обучение на студенти по стоматология в горен курс. Д-р Стойчева успя да намери решение за всеки един от тях и ги спаси до един. Така от зъби в кошмарно състояние, вече имам красива усмивка.
Това, което прави д-р Стойчева уникална обаче, е не само изключителния й професионализъм, но и начинът, по който предразполага пациента. Тя е много позитивен и усмихнат човек, работи изключително внимателно и се съобразява с особеностите на клиента. Винаги съм имала проблем с правенето на задни зъби заради гадене, тя е първият стоматолог, който не се отнесе негативно, а ми обясни, че това е нормално и ме изчакваше търпеливо при поява на позиви.
Искам да благодаря и на Вяра за красивите коронки, които изработи.
Alexander Velikov

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева, че ми извади мъдреца без проблем. Тоя с кръвотечението не е случил на зъболекар, но и овърта по някаква причина, защото дентален център Свети Георги няма съобщения за денонощна работа, а самата д-р Стойчева винаги ще намерите ако искате и имате нужда. Аз винаги съм я намирал, въпреки голямата си заетост. Който търси, намира!
Gita Petrova

 

1 отзив

★★★★★
Сърдечни благодарности и поклон към професионализма на двете страхотни дами-д-р Стойчева и зъботехника Вяра Атанасова.
Имах проблеми с предните зъби,които с времето се бяха изпочупили и изпилили,поради загуба на няколко дъвкателни зъба и използването им като основни.
Бях загубила усмивката си.
Д-р Стойчева ми направи подвижна протеза от „ТЕРМОСЕНС“,с която повдигна захапката ми.След това на изпочупените горни зъби ми постави керамични конструкции от „I.MAX“ керамика.
БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ !!!!!!
Вече имам самочувствие и прекрасна усмивка.

Разреших да поставят снимка на случаят ми в сайта.
Mariana Stoycheva

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева за това, че ми излекува зъб с абсцес, вместо да го извади! Бях много подута, но с упоритост и професионализъм спасихме зъба. Благодаря!
Мария Щерева

 

1 отзив

★★★★★
Години наред предните ми металокерамични зъби постоянно падаха и като отида на зъболекар ми ги лепяха.
Единствено д-р Стойчева ми обясни ясно, че това се случва поради лошо изпилени зъби и никакъв цимент няма да помогне.
Някои зъби изгради, други коригира. Най-после имам красиви и здрави предни зъби.
Благодаря!
Ognqan Blagoev

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева за вярното зъболекарско решение и работа.Имам силно парадонтозни зъби и вместо да ми ги извади д-р Стойчева ги шинира с циркониеви конструкции.Зъбите ми са запазени живи,защото за цирконии не се изпилват много и са непоклатими в устата ми.Още веднъж благодаря на д-р Стойчева!
от д-р Благоев гр.Сандански.
Ralitsa Levski

 

1 отзив

★★★★★
Благодаря на д-р Стойчева за хубавата работа и отношение.
Прие ме по спешност,извади ми корен,друг зъб с възпален нерв излекува,възстанови без да си личи,че имам корони.
Точно спази и това,което ми се полага по здравна каса.
Благодаря!
Angel Todorov

 

1 отзив

★★★★★
Аз бях надут до окото. Твърдо реших ако намеря зъболекар, който да ми лекува зъба да опитам. Минах през хируг и някакъв друг, които посикаха направо да ми го извадят, докато накрая попаднах на д-р Стойчева. Сега нямам абсцес, имам зъб в устата си, излекуван с корона.
Милена Господинова

 

1 отзив

★★★★★
От много години посещавам кабинета на Д-р Стойчева. Доволна съм от работата и отношението и към мен. Короните, които имам са като истински зъби и по нищо не се различават от тях. Ако имате някакъв проблем с Вашите зъби, посетете задължително Д-р Стойчева!
Stancho Kolev

 

1 отзив

★★★★★
Много съм доволен от това което направихте за мен д-р Стойчева – болните зъби извади и ми върна усмивката с нови!
Galy Nikol

 

1 отзив

★★★★★
Доктор Стойчева ми лекува зъбите от 10 (десет) години. До ден днешен нямам болка или паднали пломби, за което й благодаря. Ако имате някакъв проблем можете 100% да разчитате на д-р Стойчева.
Svetoslav Atanasov

 

1 отзив

★★★★★
Без болка и без страх бях при зъболекар доктор Стойчева.
Препоръчвам!
Дария Торлакова

 

1 отзив

★★★★★
Възмутена съм от негативния отзив. Преписала е от разни тъй наречени „гидове“ глупостите, писани за други зъболекари, даже със същата правописна грешка. Не е възможно д-р Стойчева да пропусне канал, защото работи със специален мотор за канал, под увеличение. Наложи се да ми прави няколко коренови лечения (увредени от ретиниран зъб) – никакъв проблем, и благодаря! Въобще- готина е д-р Стойчева, а не тази от снимката.
Emil Simeonov

 

1 отзив

★★★★★
Благодарен съм на д-р Стойчева,че успя да излекува и запълни канала на зъб с гранулом! След първоначалната болка,която била нещо нормално както прочетох,вече година нямам никакъв проблем! Благодаря на д-р Стойчева.
Plamen Statev

 

1 отзив

★★★★★
Здравейте, пациент съм на д-р Стойчева от 25 г. През всички тези години съм получавал винаги професионално и човешко отношение. Това е стоматолога на който мога да се доверя безрезервно.