ПРОМОЦИЯ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ

Аз вече не ползвам „ Корега „ !

Промоция само за срок до 30. 04. 2019 г. за изработка на горна или долна тотална зъбна протеза за 450 лв. от новия материал „Термосенс”, който осигурява по-точна изработка и отлично прилягане на протезите.
Цената включва всички четири етапа на изготвяне – отпечатъци, модели, качествени изкуствени трислойни зъби в подходяща форма и цвят, и четири проби, последната за да одобри пациентът окончателно вида си преди завършване на протезата.

 

Зъбни протези /подвижни, плакови/за здравно осигурени лица по Здравна каса

От първи септември 2018 г. според договорките на НЗОК и БЗС ще се въведе четвърта дейност за здравно осигурени лица във възрастова група от 65 до 69 годишна възраст включително, за възстановяване на дъвкателния апарат при тотално обеззъбени пациенти, било на горна или на долна челюст: една плакова протеза.

Не за всички нуждаещи се от тази дейност здравно осигурени лица, а само ако сте:

  1. На 65 до 69 г. възраст.

  2. Здравно осигурено лице.

  3. С тотално обеззъбяване поне на едната челюст /тоест да нямате нито един зъб /.

Изпълнението на протезата е разделено на две части – зъболекарска и лабораторна. Само ако влизате в групата хора, за които трите горепосочени условия са изпълнени, НЗОК ще заплати вместо Вас зъболекарската работа, тоест труда на зъболекаря по изпълнението на протезата.

Лабораторната работа – материали и труд за изработването на протезата в зъботехническата лаборатория, е за Ваша сметка – заплащате го Вие.